1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şevki Tonyalı Tokat Erbaaspor'da
Şevki Tonyalı Tokat Erbaaspor'da

Şevki Tonyalı Tokat Erbaaspor'da

Teknik Direktör Ferruh Özgün'ün istifasıyla boşalan Tokat Erbaaspor'un hocalığına, Pazarspor'u şampiyon yapan Şevki Tonyalı getirildi.

A+A-

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Tokat Erbaaspor’da yeni Teknik Direktör Şevki Tonyalı oldu.
 
Pazar günü oynanan 7. hafta maçında deplasmanda Isparta 32 Spor’a 2-0 mağlup olan ve ligde 4 puanla 12. sıraya inen Tokat Erbaaspor’da teknik direktör Ferruh Özgün görevinden istifa etti. Acil olarak toplanan Erbaaspor yönetim kurulu, Pazarspor’u geçen yıl şampiyon ederek 2. Lig’e yükselten Şevki Tonyalı’ya teklif sundu. Yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varılırken Tonyalı’nın Perşembe günü Tokat’a giderek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

sevkitonyaliekip.jpg

Tokat Erbaaspor ile sezon sonuna kadar anlaşan Tonyalı’nın yardımcılıklarını Selçuk Yıldırımkaya, Tuncay Köseoğlu ve Özgür Atalay yapacak.
Tokat’ta güzel işler yapacaklarına inandıklarını söyleyen Şevki Tonyalı, “Ligde kalma mücadelesi veren Erbaaspor’da önce özgüveni kazanıp, devre arasına kadar toparlanmayı ve daha sonra da kendimizi hedefe kilitleyerek yürekli bir mücadele vermeyi hedefliyoruz. Ekibimiz tecrübeli. Başarılı olacağımıza inanıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum