1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Şevki Tonyalı'dan şampiyonluk açıklaması
Şevki Tonyalı'dan şampiyonluk açıklaması

Şevki Tonyalı'dan şampiyonluk açıklaması

Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı: “Birlik ve beraberlik içerisinde hak ettiğimiz yere geldik”

A+A-

Ali Maşalacı - Kubilay Ateş
RİZE (İHA) -
Şampiyonluğu garantileyen Çayelispor’da Teknik Direktör Şevki Tonyalı, “Birlik ve beraberlik içerisinde hak ettiğimiz yere geldik” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 24. hafta maçında Çayelispor sahasında Serhat Ardahanspor’u 1-0 mağlup ederek matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi ve TFF 3. Lig'e yükseldi.

seviktonyali.jpg

Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Şevki Tonyalı, “Küçüğünden büyüğüne bütün camia özlem içerisindeydi. Onların özlemini dindirmek, onlar için biz var gücümüzle çalıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde hak ettiğimiz yere geldik. Bu camiaya biz mutluluğu yaşatabildik. Ben böyle bir camianın teknik direktörü olduğum içinde çok mutluyum. Bu gururu onlara yaşattık. Yaşamaya da devam edeceğiz. Biz dünden bugüne çalıştık. Biz düzgün bir şekilde çalıştığımız sürece hak edeceğimizi biliyorduk. Biz bu duygularla çalıştık. Biz bu camiaya şampiyonluğu yaşattığımız için Allah’a şükürler olsun. Çayelispor camiasına hayırlı olsun. Bundan sonra Çayelispor’u güzel günler bekliyor” ifadelerini kullandı.

baskan-004.jpg

Çayelispor Başkanı Engin Sofu, “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık”
Çayelispor’un başkanı Engin Sofu da yaptığı açıklamada, “Öncelikle çok mutluyum. Çayeli’ne hediye olsun. Allah’a binlerce kez şükürler olsun. Bütün herkes burada emek verdi. Allah bize nasip etti. Sıkıntılı bir süreçti. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum. Aşırı derecede mutluyum. Şampiyonluğun tadını çıkaracağız. Kafamda şu an hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum