
Şevki Yılmaz baba ocağında
Rize eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Şevki Yılmaz, Çayelinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.
Ahmet Bayraktutan
Aslen Çayelili olan ve Rize Belediye Başkanlığı ile Milletvekilliği görevlerinde bulunan Şevki Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sınan ile birlikte Çayeli'nde ziyaretlerde bulundu.
Çayeli belediyesini ziyaret eden Yılmaz, burada başkan Rıza Çakır'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Baba ocağına ziyaret etmek amacıyla geldiğini açıklayan Şevki Yılmaz, yeni faaliyete geçen Belediye Kültür Merkezinde de incelemelerde bulundu.
Yılmaz Bu muhteşem eserin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Belediye Başkanımızın gayretli çalışmalarıyla baba ocağım Çayeli'nin her geçen süre içerisinde daha modernleştiğini görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başta Sayın Başkanımız olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkanı Rıza Çakır'da Şevki Yılmaz'ın ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu ifade etti.
Daha sonra belediye başkanı Rıza Çakır ile beraber Çayeli'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Şevki Yılmaz, hemşerileriyle çay içerek hasret giderdi.


HABERE YORUM KAT