1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sigarayı bıraktılar, ödülleri kaptılar!
Sigarayı bıraktılar, ödülleri kaptılar!

Sigarayı bıraktılar, ödülleri kaptılar!

Ardeşen Kaymakamlığınca düzenlenen ''Sigarayı Bırakma Kampanyası''na katılarak sigarayı bırakan 2 personel ödüllendirildi.

A+A-

''Sigarayı Bırakma Kampanyası'' kapsamında sigarayı bırakan Ardeşen Dernekler Şefi İlker Kabaoğlu ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli Zeki Yazıcı'ya törenle ödül verildi.

Ödüllerinin verilmesi amacıyla düzenlenen törene, Kaymakam Cemil Kılınç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Altı, İlçe Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Gençlik ve Spor ilçe Müdür Vekili Rauf Oğuz ile diğer daire amirleri katıldı.

Kaymakam Kılınç, törende yaptığı konuşmada, sigaranın yaygın bir alışkanlık ve önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu belirterek, ''Tütün ve tütün ürünleri ile mücadelenin etkin yürütülmesi amacıyla sigarayı bırakan arkadaşlarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz. Bu yolla sigaranın zararlarına dikkat çekmeyi ve sağlıklı yaşam konusunda toplumun bilinçlenmesine katkı sağlanmayı hedefliyoruz'' dedi.

Sigara yasağının uygulanıp uygulanmadığını kamu kurumlarında denetlemek üzere sağlık memuru Kürşat Tiryaki, özel iş yerlerinde denetlemek üzere ise sağlık memuru Nevin Yeniay'ın görevlendirildiğini ifade eden Kılınç, ''Bu arkadaşlarımız kamu ve özel iş yerlerini ziyaret ederek sigara yasağı ihlallerini tespit edecek, ilgili tutanakları idari para cezası uygulanmak üzere yetkili birimlere ulaştıracaklardır'' diye konuştu.

Sigarayı bırakan Dernekler Şefi İlker Kabaoğlu ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli Zeki Yazıcı ise, sigara için harcadıkları parayı bundan sonra çocuklarının eğitiminde kullanacaklarını söylediler.

Kaymakam Kılınç, sigarayı bırakan 2 personele, sponsor firmalar tarafından gönderiler çeşitli hediyeleri verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız