1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şikayet ettiği oğluna iş istedi
Şikayet ettiği oğluna iş istedi

Şikayet ettiği oğluna iş istedi

Rize Valiliği Halk Günü'ne katılan bir kadın Rize Valisi Kasım Esen'e önce çevresine zarar veren oğlunu şikayet etti, sonra oğlu için iş istedi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Valiliği Halk Günü'ne katılan Serpil Pehlivan (60) isimli bir kadın, Rize Valisi Kasım Esen ile görüşerek, psikolojik sorunları olan oğlu tarafından şiddete maruz kaldığını belirterek yardım istedi. Şizofren hastası olan oğlunun belli dönemlerde iğne olması gerektiğini belirten acılı anne, bu konuda polisten yardım istediğini ancak yardım alamadığını belirtti. Acılı anne, "Bazen oğlumun krizi tutuyor. Bu hallerde çevresine ve bize zarar veriyor. Polisten ve jandarmadan yardım istiyoruz. Yardım alamıyoruz" dedi.
Vali Kasım Esen, gözyaşları içerisinde kalan anneyi dinledikten sonra yetkililerle görüşerek Pehlivan'ın isteğinin yerine getirilmesi talimatını verdi.
Acılı anne oğlunu şikayet ettikten sonra ruh hastalığı raporu bulunan oğlu için iş isteyerek "Oğlum bir işi olmadığı için bu hallere geldi. Bir işi olursa düzelir. Bize de zarar vermez" diye konuştu. Vali Kasım Esen bu talep karşısında, "İlk önce tedavisini yaptıralım. Sonra bu konuda size yardımcı oluruz" sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız