1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Silah atölyesine baskın
Silah atölyesine baskın

Silah atölyesine baskın

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre il Merkezi ve Ardeşen ilçesindeki eş zamanlı operasyonda çok sayıda mühimmat da ele geçirildi.

A+A-

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonla Silah İmalatı ve Silah Ticareti yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalandı.
Rize il Merkezi ve Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, A.Y., T.Y. ve Z.P. isimli şahıslar yakalanırken, şahıslara ait ikamet, araç ve üzerlerinde yapılan arama neticesinde; değişik çaplarda 4 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait şarjör, 2 adet mermi, silah imalatı yapmak amacıyla özel olarak dizayn edilmiş 2 adet silah imalathanesi,
imalatta kullanılan çok sayıda yardımcı malzemeler elde edildiği belirtildi.
Olayla ilgili olarak “Teşekkül Halinde Silah İmalatı ve Ticareti Yapmak” suçundan A.Y., T.Y. ve Z.P. isimli şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum