1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Silahı alındı, çelik yelekle geziyor!
Silahı alındı, çelik yelekle geziyor!

Silahı alındı, çelik yelekle geziyor!

Rize'de de görev yapan, meslekten ihraç edilen ve silahına da el konulan Gazi Davası sanığı eski polis memuru Adem Albayrak çelik yelekle geziyor.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Edinilen bilgiye göre, Adem Albayrak Rize'de görev yaparken 26 Şubat 2006 tarihinde merkez Fener Mahallesi'nde meydana gelen olayda, hırsızlar tarafından başına silah dayanmak suretiyle silahı gasp edilmek istenen bir polis memurunu kurtarmak için silahını ateşlemiş ve 4 kişilik bir hırsızlık çetesinin bir üyesini yaralamıştı. Albayrak, bu olayla ilgili Rize Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına katıldı. Sonuçlanmayan dava ileriki bir tarihe ertelenirken, Aybayrak'ın otomobilinde bulunan çelik yelek basın mensuplarının dikkatinden kaçmadı. Albayrak, görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.
Gazi Davası sanığı eski polis memuru Adem Albayrak, 2002 yılında kesinleşen mahkeme kararıyla, olaylar sırasında 4 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle geçen yıl meslekten ihraç edilerek silahına da el konulmuştu. Terör örgütlerinin ölüm listesinde olduğu iddia edilen Adem Albayrak'ın halen polis korumasında olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum