1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şimdi de ev telefonlarını hedef aldılar
Şimdi de ev telefonlarını hedef aldılar

Şimdi de ev telefonlarını hedef aldılar

Pazar Emniyet Müdürlüğü, cep telefonu dolandırıcılarının şimdi de ev telefonları üzerinden sahtekarlığa başladıkları uyarısında bulundu.

A+A-

Cep telefonları üzerinden yapılan dolandırıcılıklardan sonra şimdi de ev telefonları aranarak sahtekarlık yapılmaya başlandığı bildirildi.

Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde ev telefonları aranarak çeşitli dolandırıcılık olaylarının yaşandığını duyurarak, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yapılan açıklamada, ev telefonlarını arayan dolandırıcıların cep telefonlarındakine benzer yöntemlerle vatandaşlardan para istedikleri belirtilerek, kesinlikle ne polis, ne bir devlet yetkilisinin sorunları çözmek için telefonla para istemeyeceği vurgulandı. Emniyet açıklamasında, hediye kazanıldığı yönünde yapılan aramalara itibar edilmemesi, verilen numaraların kesinlikle aranmaması ve kuşku duyulan aramalarda mutlaka emniyet güçlerine haber verilmesi istendi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız