1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şimdi de hamsi şölenleri başladı!
Şimdi de hamsi şölenleri başladı!

Şimdi de hamsi şölenleri başladı!

Kilosu 25 kuruşa kadar düşen hamsinin toplu yemek şölenleri başlatıldı. KTÜ’nün ardından Rize’de de Çaykur işçileri hamsi yeme şöleni düzenledi.

A+A-

MEHMET ERBAŞ
Karadeniz’in vazgeçilmezleri arasında yer alan hamsi son günlerde balıkçıların yüzünü güldürürken artık değişik etkinliklere de vesile oluyor. Geleneksel hamsi günlerine Çaykur Gündoğdu Fabrikası işçileri de katıldı. Hamsi şölenini geleneksel hale dönüştürmeyi düşündüklerini belirten işçiler yaklaşık 5 kasa hamsiyi fabrika sahası içerisinde yakılan mangallarda pişirerek davetlilere ikram ettiler.

 Fabrika İşçilerinin düzenlediği etkinliğe davet edilen Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Fabrika Müdürü Halis Rakıcı, müdür yardımcıları, kısım müdürleri ve çok sayıda fabrika çalışanı ile bir araya geldi. Genel Müdür Yüce bu tür faaliyetlerin çalışanları kaynaştırma açısından önemli olduğunu belirterek ‘İnşallah bu gelenek devam eder’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız