1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Şimdi de kaçak cinsel güç ilacı!
Şimdi de kaçak cinsel güç ilacı!

Şimdi de kaçak cinsel güç ilacı!

Trabzon Havaalanında yabancı uyrukulu bir kadının valizlerinde yaklaşık 135 bin YTL değerinde 13 bin 498 adet cinsel gücü arttırıcı ilaç ele geçirildi.

A+A-

Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'nce yapılan istihbarı çalışma sonucunda düzenlenen operasyonda yaklaşık 135 bin YTL değerinde 13 bin 498 adet cinsel gücü arttırıcı ilaç ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.


Edinilen bilgiye göre, Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'nce yapılan istihbarı çalışma sonucunda gerçekleştirilen operasyonda havayolu ile Trabzon'a gelen yabancı uyruklu M.R. (58) isimli kadının Trabzon Havalimanı'nda valizlerinde yapılan aramada, yurda girişi yasak olan Çin menşeili 135 bin YTL değerinde bin 912 kutu içerisinde toplam 13 bin 498 adet cinsel gücü arttırıcı ilaç ele geçirildi. Gözaltına alınan ve uyruğu açıklanmayan kadın, çıkartıldığı mahkeme sonrasında sınır dışı edildi. El konulan ilaçlar ise Sağlık İl Müdürlüğü'ne teslim edilirken, yapılacak incelemenin ardından imha edileceği öğrenildi.

Yurtdışından kaçak olarak yurda sokulan, yasal hiçbir denetim ve kontrollerden geçirilmeyen özellikle de cinsel içerikli ilaçların gerçek amacına yönelik sonuçlar vermediği gibi sağlık yönünden de telafisi mümkün olmayan sonuçlara sebep olduğunu söyleyen yetkililer, bu tür ilaçlara itibar edilmemesini istedi.
Öte yandan, geçen hafta Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü ekipleri tarafından Trabzon Havalimanı'nda İstanbul aktarmalı olarak Azerbaycan'dan Trabzon'a gelen Azeri uyruklu Gulnara Hüseynova adlı kadına ait 3 bavulda arama yapılmış yapılan aramada tahmini piyasa değeri 200 bin YTL olan 85 bin 680 adet kaçak zayıflama ilacına el konulmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız