1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Simit sepetini koluna geçirdi ve...
Simit sepetini koluna geçirdi ve...

Simit sepetini koluna geçirdi ve...

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, parkta koluna geçirdiği simit sepeti ile vatandaşlara simit dağıttı

A+A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesi Atapark’ta koluna geçirdiği simit sepeti ile vatandaşlara simit dağıttı. 

baskan1-001.jpg

Simit satan vatandaşın sepetindeki simitlerin bedelini ödeyerek koluna geçirdiği simit sepeti ile parkta dolaşan ve küçük büyük, genç yaşlı herkese simit ikram eden Gümrükçüoğlu, daha sonra buradaki bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi.

Vatandaşlarla olan sohbetinde şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmalarına dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Hemen yanı başımızda Zağnos Vadisi var. Buranın eski halini hatırlıyoruz değil mi? Şimdi ise Trabzon’un cazibe merkezi olarak halkımıza hizmet veriyor. Hemen batısında Tabakhane Vadisi var. Tabakhane’de de kamulaştırma ve yıkım çalışmalarını büyük ölçüde tamamladık. Yakın zamanda uygulama projesinin inşasına başlayacağız. Ayasofya Camisi’nin etrafının eski halini hep birlikte hatırlayalım. Bir de şimdiki haline göz atalım. Trabzon’un gurur kaynağı oldu orası. Pazarkapı’da kentsel dönüşüme devam ediyoruz. Çömlekçi’de devasa bir kentsel dönüşüm çalışması sürdürüyoruz. Birinci etapta kamulaştırma ve yıkım çalışmalarımızı tamamladık, ikinci etapta yine satın alma ve yıkım çalışmalarına devam ediyoruz. İkinci etaptaki bu çalışmalar da tamamlanınca Çömlekçi’nin yeniden inşasına başlayacağız. Bu yatırımlar Trabzon’u ihya etmektedir” diye konuştu.

baskan2-002.jpg

Değerlendirmelerinde altyapı çalışmalarına da dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, şehir merkezinden ilçe merkezlerine, kırsal mahallelerden yaylalara kadar her alanda altyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti.

baskan3-001.jpg

Gümrükçüoğlu, “Trabzon’un tarihinde görülmemiş olan bir bütçe ile altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son 3,5 yılda tamamladığımız, sürdürdüğümüz ve yatırım programımızda olan içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarımızın toplam maliyeti 1.56 milyar TL’yi aşmıştır. Bu rakam Trabzon tarihinde daha önce görülmüş değildir. Bizler altyapıya büyük önem veriyoruz, kırsal mahallelerimizi sırası ile sağlıklı içme suyu ile buluşturuyoruz, kanalizasyon sorunlarını sırası ile çözüme kavuşturuyoruz. Çünkü biliyoruz ki altyapı sorunlarının ortadan kaldırılmadığı şehirler ileriye adım atamazlar. Trabzon için, Trabzonlular için gece gündüz iş başındayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum