1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. 'Sıra Şov' İzlenme Rekoru Kırıyor
'Sıra Şov' İzlenme Rekoru Kırıyor

'Sıra Şov' İzlenme Rekoru Kırıyor

Van'da öğrencilerin sıraları davul ve darbuka olarak kullanarak hazırladıkları klip, YouTube sitesinde rekor kırıyor.

A+A-

Van'da 2 ilköğretim okulu öğrencisinin sıraları davul ve darbuka olarak kullanarak hazırladıkları klip, YouTube sitesinde en çok izlenenler arasına girdi.

Öğrencilerin ilginç klibini şu ana kadar 337 bin kişi izledi. Van merkezde bulunan İnönü İlköğretim Okulu öğrencileri Yusuf Ali Özaras ve Batuhan Çalışkan, geçen yıl sınıfta sıraya vurarak yaptıkları rap tarzındaki klipleri YouTube sitesinde yayınlanınca bir anda ünlendi. Öğrenciler, bu çalışmaların ilk olarak 4. sınıfta başladığını ifade ediyor. Genç rapçılardan Batuhan Çalışkan, o dönemlerde savaş filmlerini çok izlediklerini ifade ederek, "Özellikle tasarladığımız 'Ceddin Dede' adlı parçayı buradan esinlenerek uyarladık. Matematik dersi üzerine bir parça çıkardık. Uydurmak zor oldu, ama başardık. Açıkçası yaptığımızın bu kadar çok ilgi göreceğini tahmin etmiyorduk." açıklamasında bulundu. Van Milli Eğitim Müdürü Yıldız ise "Tamamen kendilerine ait bir yetenek. İnternet ortamında rekor kıracaklarına inanıyorum. Ben de YouTube'dan izledim ve çok beğendim. Öğrencilerimiz derslerinde de başarılı." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız