1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sis yüzünden Trabzon Havaalanı felç oldu!
Sis yüzünden Trabzon Havaalanı felç oldu!

Sis yüzünden Trabzon Havaalanı felç oldu!

Trabzon'da etkili olan sis özellikle hava ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor.

A+A-

Sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak sürdüren sis yüzünden Trabzon Havalimanı'ndan uçaklar iniş kalkış yapamıyor.

Trabzon Havalimanı Başmüdürü Vedat Atabek, yoğun sis yüzünden uçakların iniş için uygun olmadığını belirterek, "Genellikle nisan ve mayıs ayı ortalarına kadar bölgemizde sis sürekli olarak görülüyor. Bugün de görüş kapalı olduğu için uçaklarımız alana iniş kalkış yapamadı. İki bakanımızın da Trabzon'a gelmesi bekleniyordu ancak sis yüzünden malesef gelemediler. Gelen uçakları, Samsun'u geçmemişse Samsun'a, geçmişseler Erzurum Havaalanı'na yönlendiriyoruz." dedi.

Yoğun sis deniz ulaşımında da etkili oluyor. Özellikle sabah saatlerinde bazı gemilerin sis yözünden görüş mesafesi olmadığından dolayı limana giremeyerek açıkta demirlediği gözlendi.

sis1.jpg
 

Öte yandan Rize'de şehit cenazesine katılması beklenen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Trabzon'a programı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da yoğun sis yüzünden hava ulaşımının sağlanamaması nedeniyle Trabzon'a gelemedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız