1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Son imza Kartepe'de atıldı
Son imza Kartepe'de atıldı

Son imza Kartepe'de atıldı

Çaykur Rizespor, Kartepe kampının 2. gününde İlhan Ummak ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı

A+A-

Çaykur Rizespor, transferde dur durak bilmiyor. Bank Asya 1. ligi için kadrosunu tepeden tırnağa yenileyen yeşil-mavili takım son olarak daha önce prensipte anlaştığı Sivasspor'lu İlhan Ummak İle resmi sözleşme imzaladı.

Sezon hazırlıklarının 3. etabını Kartepe'de sürdüren Rizespor'da futbol şube sorumlusu Yusuf Turanlı, 14. transfer İlhan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Karpete'de yapılan imza törenin de konuşun Futbol Şube sorumlusu Yusuf Turanlı, “İlhan kendini kanıtlamış, bir futbolcu. Rizespor'a çok fayda sağlayacağına eminiz” dedi.

Son Transfer Olacak
İlhan'ın son transfer olduğunu da ifade eden Yusuf Turanlı, "Hocamız Metin Diyadin'in isteği ile renklerimize bağladığımız İlhan ile birlikte transferi kapattık. Transferde çok önemli isimleri alarak kadromuzu yeniledik. Sadece yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vereceğimiz Bank Asya 1. ligi için değil Rizespor'un geleceği için de geniş ve güçlü bir takım oluşturduk. Çalışmalarımız son derece iyi gidiyor. 3. Etap kampını da sorunsuz bir şekilde tamamlayıp lige hazır bir şekilde gireceğiz” diye konuştu.

Kariyerinde Yeni Dönem
Yeşil-mavili takımın bu sezon 14. transferi olan İlhan Ummak, Rizespor'a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Geçen sezon Sivasspor ile büyük başarılara imza attık. Şimdi futbol kariyerimde yeni bir dönem başladı. Ben bunu Rizespor ailesine de taşımak istiyorum. Takım arkadaşlarım ile birlikte Rizesor'u layık olduğu yere taşıyacağız. O doğrultuda çalışıyoruz. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Sezon sonunda Rizespor süper lige çıkacaktır. Buna olan inancım tam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız