1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Soner Arıca'dan buram buram Rize kokan klip
Soner Arıca'dan buram buram Rize kokan klip

Soner Arıca'dan buram buram Rize kokan klip

Usta sanatçı Soner Arıca, büyük bölümü Rize'de çekilen kliple sevenlerinin karşısına çıktı. Esmesin ayrılık isimli şarkıdaki muhteşem doğa görüntüleri, Rize'nin güzelliklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

A+A-

Soner Arıca, yeni klibinde hayranlarıyla buluşurken, “Karadeniz benim de memleketim. O bölgenin eşsiz doğasını çok seviyorum. Klip için de doğal güzelliklerle dolu yaylaları tercih ettim. Klibi izleyenler adeta Karadeniz’e gitmiş gibi hissedecekler” dedi. 

soner4.jpg

Büyük bölümü Rize’de çekilen klipte Soner Arıca doğa içinde 2 binli rakımda şarkısını seslendirdi.

soner3.jpg
  
Alemdar: "Bu Tür Çalışmalar Bölgemizin Tanıtımına Katkı Sağlıyor"
Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdar, klibin Rize’nin tanıtımı için çok değerli olduğunu belirterek, “Soner Arıca’ya emekleri için teşekkür ediyoruz. Klipte Rize’yi güzel ifade ettiler." dedi.

soner2.jpg

"Ezgiler ve görüntüler Karadeniz’in tanıtımına çok katkı sağlayacak" diyen Alemdar, "Kendisine teşekkür ediyor başarılar diliyoruz. Son günlerde bu tür çalışmalar için izin isteyen birçok yapımcılar var. Belgeseller, kısa filmler, reklam çekimleri ve benzeri çalışmalar için bölgemiz çok özel bir yer. Soner Arıca’nın yaptığı bu çalışma çok özel oldu ve türkü yöreyle bütünleşti. Bölgeyi görmek isteyenlerin sayısı bu çalışmalarla daha da artacaktır” ifadelerini kullandı.

soner1.jpg

İŞTE O KLİP:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum