1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sorunlar için eylem planı
Sorunlar için eylem planı

Sorunlar için eylem planı

Rize Milletvekilleri Bayramoğlu ile Çırakoğlu, ilçe gezilerinde not aldıkları vatandaşların sorunlarını çözmek için eylem planı geliştirdi.

A+A-

Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ile Rize’nin ticaret ve sanayi ile ilgili konuları üzerinde görüşme yaptılar.


23490
Milletvekili Bayramoğlu görüşme sonrası yaptığı değerlendirmede, “4 ana gündem üzerine görüşme yaptık. İlk olarak şu anda hala mahkeme periyodunda devam etmekte olan Rize Organize Sanayi’nin problemini çözerek bir an önce yatırımların devamlılığına yönelik ekip çalışmalarının yapılması üzerinde durduk. İkinci konu, feretiko imalatı ile ilgili başta Rize İl Özel İdaresi ve Rize Ticaret Borsası olmak üzere, birlikte aynı zamanda Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katılımıyla oluşturulacak olan havuz sistemi sermaye yapısı ve bunun nasıl takip edileceği konusuyla ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Muhtemelen bundan sonraki çalışmalarda Rize Ticaret ve Sanayi Odası bu işin aynı zamanda pilot çalışmasını yapacak.’’ dedi.
23489
Üçüncü konunun esnaf istatistik çalışmalarının yeniden masaya yatırılması olduğunu kaydeden Bayramoğlu, “Bu çalışmayla, esnaf enflasyonunu ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar da gündeme taşınacak. Diğer bir konu ise yine Ticaret ve sanayi Odası bünyesinde oluşturulacak olan danışmanlık masası. Bu danışmanlık masasıyla yatırım yapmak isteyen, yeni işyeri açmak isteyenlere işe girmeden önce envanter konularını itibar alarak yönlendirme, bilgilendirme yapılacak.’’ diye konuştu. Bayramoğlu, daha sonra İşkur Rize İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
23491

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum