1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Spordan sorumlu bakan taraf oldu
Spordan sorumlu bakan taraf oldu

Spordan sorumlu bakan taraf oldu

Spordan sorumlu devlet bakanı Faruk Özak, Salı günü Ankara'da oynanacak play off maçı öncesi Karadenizspor'u kampta ziyaret etti, başarı diledi!

A+A-

Ankara'da SKANDAL
Spordan sorumlu devlet bakanı Faruk Özak, 26 Mayıs 2009 Salı günü saat 14.00'de Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda Çanakkale Dardanelspor ile Trabzon Karadenizspor arasında oynanacak olan 2008–2009 sezonu TFF 2. Lig play-off karşılaşması için Ankara'da kamp yapan Karadenizspor'u ziyaret etti, başarı diledi ve aynı masada bulunan yöneticilerle, futbolcularla yemek yedi!

Kritik maç öncesinde spordan sorumlu bir devlet bakanının açıktan desteğini yansıtan bu görüntüler ise Trabzon Karadenizspor'un resmi internet sitesi www.trabzonkaradenizspor.com.tr den de manşetten duyuruldu.

Trabzon Karadenizspor'un resmi internet sitesinden 'Bakan Özak'tan Ankara kampına ziyaret' manşetiyle duyurulan haberde “Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak bugün (cumartesi) takımımızın Ankara kampını ziyaret etti. Başkanımız Fikret Yavuz ve Teknik Direktörümüz İhsan Derelioğlu'nun karşıladığı Bakan Özak daha sonra oyuncularımızla bir araya gelerek kendilerine play-off maçlarında başarılar diledi. Başkanımız Fikret Yavuz ise Bakan Özak'ın ziyaretinin kendilerini gururlandırdığını belirtti.” ifadelerine yer verilirken ziyaretle ilgili bol miktarda fotoğraf da sitede gösterime sunuldu.

BU GÖRÜNTÜLER RAKİBİ DE HAKEMİ DE ETKİLER!
Tek maçlı eleme usulüyle oynanacak böylesine kritik bir play off maçı öncesinde spordan sorumlu bir devlet bakanının kendi kentinin takımına açıktan destek verdiğini belgeleyen bu ziyaret ve aynı kulübün resmi internet sitesinden afişe edilen haberin rakibe ve hakeme de açıktan bir baskı unsuru olacağını ifade eden futbol otoriteleri, “Hem bakanın ziyareti hem de resmi internet sitesinde haberin veriliş şekli resmen maçın sonucunu etkilemeye yönelik hareketlerdir. Çanakkale takımını ziyaret etti mi sayın spordan sorumlu devlet bakanı? Velev ki sayın bakan Çanakkale Dardanel takımının kampını ziyaret etse bile kendisinin Trabzonlu olması nedeniyle yapılan hareket maçın sonucunu etkilemeye yönelik hareket olarak değerlendirilir.” fikrinde birleşti.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
39 Yorum