1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Staj ve staj sonrası işe alım protokolü imzalandı
Staj ve staj sonrası işe alım protokolü imzalandı

Staj ve staj sonrası işe alım protokolü imzalandı

RTEÜ, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Kuzuoğlu Grup A.Ş. arasında “Staj ve Staj Sonrası İşe Alım Protokolü” imzalandı.

A+A-

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlük ofisinde yapılan görüşmenin ardından imzalanan protokol, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Kuzuoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kuzuoğlu ve Mezunlar Derneği başkanı Doç. Dr. Abdulmuttalip Pilatin tarafından imzaladı.

rteu-003.jpg

Protokol sayesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Finans ve Bankacılık, Su Ürünleri Mühendisliği, Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları lisans bölümleri ile Su Altı Teknolojisi ve İklimlendirme ve Soğutma ön lisans programları öğrencileri öğrenim süresince staj ve mezuniyet sonrasında istihdam edilme imkânı elde etmiş olacak.

Devlet üniversiteleri arasında ilklerden olan "Staj ve Staj Sonrası İşe Alım Protokolü" sayesinde  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri staj yapma imkanı elde etmenin yanı sıra mezuniyetten sonra Kuzuoğlu Grup A.Ş. şirketlerinde istihdam edilme imkânı elde edecekler. Bu protokolün olumlu etkisiyle üniversitenin tercih edilebilirlik oranlarının da artması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum