1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Su borcu olanlar elini çabuk tutsun
Su borcu olanlar elini çabuk tutsun

Su borcu olanlar elini çabuk tutsun

Ardeşen Belediyesi'nce su borçlarına getirilen faiz affının 25 Eylül'de sona ereceği bildirildi.

A+A-

Ardeşen Belediye Başkan Vekili Mehmet Yerebakan, yaptığı açıklamada, seçimin ardından göreve gelen yeni belediye meclisince yapılan incelemelerde binlerce abonenin uzun yıllar su parasını ekonomik imkansızlıklardan dolayı ödeyemediğinin belirlendiğini ifade etti.

Çok sayıda vatandaşın mağduriyetini gidermek için belediye meclisinde alınan kararla bir defaya mahsus olmak üzere biriken içme suyu borçlarının faizinin yüzde 98'ine af getirildiğini belirten Yerebakan,mehmetyerebakan01a.JPG''Getirilen aftan sonra vatandaşlarımız borçlarını ödemek üzere yoğun talep gösterdi. Yaklaşık 6 bin abonemiz bu faiz indiriminden faydalanabilecek, ayrıca 3 bini aşkın vatandaşımız faizden yararlanmak için başvuruda bulundu. Bir defaya mahsus yapılan bu faiz affından faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın 25 Eylül'ü beklememeleri gerekmektedir'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum