1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Su borusu üzerindeki çöp yığınları
Su borusu üzerindeki çöp yığınları

Su borusu üzerindeki çöp yığınları

Kalkandere’de içme suyu borularının geçtiği alana belediye tarafından dökülen çöpler tepkilere neden oluyor.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU
Rize-İkizdere karayolunun Kalkandere ilçe sınırları içinden geçen kısmında Belediyenin döktüğü ve dağlar gibi yığılan çöpler çevreye verdiği kokuyla vatandaşların tepkisini çekiyor.
Karayolu kenarındaki yol çizgisine kadar yayılan ve çirkin görüntü yanında çok pis kokular yayarak insan sağlığı için tehlikeli olmaya başlayan Kalkandere Belediyesinin çöplerine tepki gösteren vatandaşlar, “Yetkilileri çöp konusuna duyarlı olmaya çağırıyoruz. Ayıptır, günahtır. Kalkandere Belediyesi karayolu kenarına dağlar gibi çöp yığıyor. Çevre ile mücadele etmesi gereken Belediyeler böyle yaparsa dağdaki vatandaş ne yapmaz? Yetkilileri çevre temizliği ve insan sağlığı konusunda etkili önlemler almaya çağırıyoruz. Rize'de valiliğe bağlı İl Çevre Müdürlüğü ne iş yapar? İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu? Bu çöplerin altından Ormanlı köyünün içme suyu boruları geçiyor. Çevreci kuruluşların çöp konusunda daha duyarlı olmasını istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum