1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. SUHADER, Ayder'de toplandı
SUHADER, Ayder'de toplandı

SUHADER, Ayder'de toplandı

Pazar Subaşı Köyü ileri gelenlerinin kurduğu SUHADER Derneği, köylerine yatırım götürme amaçlı ilk toplantısını Ayder'de yaptı.

A+A-

Naci GÜVEN - Rize’nin Pazar İlçesi Subaşı (Haçapit) Köyü sakinleri daha iyi hizmet alabilmek amacıyla kurdukları SUHADER’in ilk toplantısını Ankara ve İstanbul Subaşı Köyü derneklerinin de katıldıkları 60 kişilik bir heyetle Ayder yaylasında yaptı.
Subaşı(Haçapit) Köyünü Kalkındırma, Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği (SUHADER)’in Başkanı Varol Türkyılmaz, çeşitli sosyal ve kültürel çalışmalarda elbirliği yapmak için toplandıklarını belirterek,

“Ankara Dernek Başkanımız Haydar Birben, İstanbul dernek başkanımız Yunus Demir ve Subaşı Muhtarı Cüneyt Türkyılmaz ile Köyümüzün daha iyi hizmet alması sosyal ve kültürel alanda faaliyetler düzenlenmesi için bazı ortak kararlar aldık. Ağustos ayında tüm derneklerimizin katılımlarıyla köyümüzde temizlik kampanyası başlatacağız. Yine ortak aldığımız kararla mahallelere birer çöp kutusu konulması ve köyümüze bir çöp aracı alınması için karar aldık. Ayrıca köyümüzdeki kanalizasyon çalışmalarımızı imece usulü ile yapıyoruz. Yol betonlanması çalışmalarına yakında başlayacağız. Köyde yolu olmayan ev kalmayacak. 18 Ağustos günü Rize Yakamoz Restoran’da geniş katılımlı bir yemekli toplantı yaparak stratejimizi belirleyeceğiz. Ayrıca İstanbul’daki Subaşı derneğiyle birlikte 25 Ağustos günü Çamlıhemşin Kito yaylasında bir festival düzenleyeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum