1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Susiç: "Bir puan bile bize yeterdi!"
Susiç: "Bir puan bile bize yeterdi!"

Susiç: "Bir puan bile bize yeterdi!"

Evinde Sivasspor'a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Saffet Susiç, 1 puana bile razı olduklarını ancak maçı kaybettiklerini söyledi.

A+A-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç maç sonrası yaptığı açıklamada, rakip karşısında alacakları 1 puanın bile kendilerini mutlu edebileceğini ifade ederek, "Biz bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Sivasspor gerçekten ligin en iyi ekiplerinden bir tanesi. Ne kadar uğraşsak da gol yedikten sonra toparlayamadık. Ben futbolcularıma berabere kalsak bile bizim için iyi olacağını söyledim. 1 puanla da memnun olabilirdik" dedi.

Öte yandan Çaykur Rizesporlu futbolculardan Emrah, 2 gol yediklerini hatırlatarak, "Sivasspor'un çok iyi olduğundan değil, ama kendi hatalarımızdan dolayı böyle oldu. Bu hatalardan ders çıkartarak önümüzdeki maçlara bakmamız lazım" dedi. Çaykur Rizesporlu Fahri, kendi hatalarından dolayı mağlup olduklarını vurgulayarak şunları söyledi: "İki haftadır iyi futbol oynuyorduk. Bu hafta son 10 dakikaya kadar rakibe pozisyon vermeden bir maç çıkarttık. Biz de pozisyonlar üretemedik. Rakibi biliyorduk. Kapalı kontra atak yapacaktı. Kendi hatalarımızdan dolayı 2 gol yedik."

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, Çaykur Rizespor gibi bir deplasmanda galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Gerçekten futbol adına elverişli bir saha yoktu. Yağışa rağmen her iki taraf da 90 dakika iyi bir şekilde mücadele etti. Özellikle maçın hakemini kutlamak istiyorum. Bu kadar sakat vermemize rağmen bu zor şartlarda hiçbir zaman oyunun kontrolünü elinden bırakmayan bir hakem vardı. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Ligde iyi bir ivme kazandık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Rize gibi bir deplasmanda 2–0 galip gelip 3 puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Sivassporlu futbolculardan Sedat da "Hafta içi gelen 3 puanın bizim için fazla bir önemi yok. Biz zaten onun dışında dörtte dört yaptık. İyi oynuyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Sivasspor'u layık olduğu yere taşımak istiyoruz" diye konuştu. Sivassporlu Devran, ortaya koydukları iyi futbolu herkesin gördüğünü dile getirerek, iyi mücadelenin karşılığını aldıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum