1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Susiç ve Kürşat imzaları attılar
Susiç ve Kürşat imzaları attılar

Susiç ve Kürşat imzaları attılar

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç bir yıl, Çaykur Rizesporlu eski oyuncu Kürşat ise Çaykur Rizespor Kulübü ile iki yıllık sözleşmeye imza attı.

A+A-

Geçtiğimiz gün Çaykur Rizespor'u çalıştırmaya başlayan Teknik Direktör Saffet Susiç bugün Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Kadir Çakır ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Susiç, bir iki transfere ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Dün ilk idmanıma çıktım. Bazı şeyleri gördüm. Eski futbolcularım var onları tanıyorum. Bir iki eksiğimiz var. Transfer dönemi geçmeden onları hallederiz diye düşünüyorum. Ben şunun neticesini alırım, bunun neticesini alırım diye söz vermiyorum. Sez verebileceğim tek bir şey var. Yardımcılarımla birlikte dürüst ve istekli çalışarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. "şeklinde konuştu. Başkan Çakır ise yaptığı konuşmasında, "Bizimle çalışmayı kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Ben kendisine ve ekibine güveniyorum" dedi. Başkan Çakır konuşmasında istifa ederek görevini bırakan Samet Aybaba hakkında yasal işlem başlattıklarını açıklamayarak,"Aybaba’yla ilgili futbol federasyonuna başvurduk. Evraklarımızı verdik. Peşinatımızı istiyoruz. Ayrıca kendisine tazminat davası açıyoruz. Kendisiyle görüşmedim. Fazlada ilgilenmiyorum. Ben hukuksal olarak girişimde bulundum. Kimse Rizespor'un parasını alamaz. Kimse Rizespor'un üstünde değildir."diye konuştu.
Ayrıca geçtiğimiz gün takımla birlikte çalışmaya başlayan Çaykur Rizespor'un eski futbolcusu Kürşat da Çakır ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Kürşat yaptığı konuşmada şunları söyledi."Yedi yıldır formasını giydiğim takımıma iki yıl aradan sonra tekrar döndüm. Eskiden olduğu gibi gösterdiğim hırsı Rizespor forması altında göstereceğim"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum