1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Susiç'ten futbolcularına övgü
Susiç'ten futbolcularına övgü

Susiç'ten futbolcularına övgü

Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, "Takımın 90 dakikayı çıkaracak fizik kondisyonu yoktu ama benim şansım ahlaklı futbolcularla çalışıyor olmam" dedi.

A+A-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, İstanbul’dan iyi bir sonuçla döndüklerini belirterek, "İstanbul'a gelirken bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Futbolcularım 90 dakika savaştılar, koştular ve hak ettikleri 1 puanı aldılar. Fenerbahçe de iyi oynadı, hücum etti ama gole gidemedi. Buraya galibiyet için geldik. Biz, çift forvetle oynamaya başladık ve açık bir futbol sergiledik. Bizim problemlerimiz var. Çok sakatımız var. Bazı arkadaşlar hazırlık dönemini hiç geçirmedi. Takımın 90 dakikayı çıkaracak fizik kondisyonu yoktu ama benim çok büyük şansım var, ahlaklı futbolcularla çalışıyorum. Umarım Fenerbahçe'nin çarşamba günü daha fazla şansı olur ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi bir netice alırlar" diye konuştu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Çaykur Rizespor'a Yeşil-mavili camiayla arasındaki sevgiyi devam ettirmek için geldiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum