1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sütlüoğlu ilk kez konuştu
Sütlüoğlu ilk kez konuştu

Sütlüoğlu ilk kez konuştu

Başbakan Erdoğan’ın sert beyanlarından sonra Ak Parti Rize Milletvekili İmdat Sütlüoğlu bugün ilk kez medyanın önüne çıkarak açıklamalarda bulundu.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Ardeşen ilçesinde Kaymakam Cahit Işık’ı makamında ziyaret eden Sütlüoğlu, burada basın mensuplarına açıklamalar yaptı. “Seçimin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Halkımız istikrardan yana oyunu kullanmıştır. Ak Parti iktidarı Türkiye ve Rize için çok olumlu geçmiştir” şeklinde konuşan Sütlüoğlu aday gösterilmemesi ile ilgili olarak, “Başbakanımızın adaylar ile ilgili seçimine saygı duyuyorum demek ki böyle uygun görmüştür. Aday arkadaşlarımın olumsuz yönde etkilenecekleri kanısına vardığımdan seçim süresince memleketimde olmama rağmen sürekli arka planda olmayı tercih ettim” dedi. Başbakan Erdoğan’ın kendisiyle ilgili açıklamalarına da değinen Sütlüoğlu, Erdoğan’a bazı şeylerin yanlış aksettirildiğini iddia etti.

İlgili Haberler:
BAŞBAKAN 2 VEKİLE BÖYLE KIZDI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum