1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Tabancayı unuttu helada!
Tabancayı unuttu helada!

Tabancayı unuttu helada!

Rize'de tabancasını tuvalette kaybeden bir şahıs jandarmadan yardım isteyince, hakkında ruhsatsız silah taşımak suçundan işlem yapıldı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Edinilen bilgiye göre, Derepazarı ilçesinde meydana gelen olayda G.T. isimli bir şahıs, öğle namazını kılmak için Derepazarı merkezde bulunan Softorik Camii'ne gitti. Tuvaletten çıktıktan sonra abdest alıp namazını kılan G.T. daha sonra camiden ayrıldı. Ancak tabancasını cami tuvaletinde unuttuğunu fark eden G.T. geri döndüğünde 7.65 mm çapındaki tabancanın yerinde olmadığını fark etti ve jandarmadan yardım istedi. Jandarma tarafından yapılan incelemede ise söz konusu silahın ruhsat süresinin 2002 yılında bittiği tespit edildi ve G.T. hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefet etmek suçundan işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum