1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Tahkim Kararı hükmen 3-0 olabilir
Tahkim Kararı hükmen 3-0 olabilir

Tahkim Kararı hükmen 3-0 olabilir

Olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili Federasyonun verdiği maç tekrarının Tahkim Kurulu'nca Sivas lehine 3-0 olacağı iddiası!

A+A-

Olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili Federasyonun aldığı 'tarafsız sahada seyircisiz oynanması' yönündeki kararını perşembe günü sonuca bağlayacak Tahkim Kurulu'ndan gelen haberler kötü. 'Çıkarsam 4–5 Sivaslıyı atmam gerekir" sözlerini gözlemci ve 4. hakemin onaylamaması ve hakem Bülent Demirlek'in de raporunda bunu belirtmemesi nedeniyle kurulun, Trabzonspor'u hükmen yenik sayabileceği belirtiliyor.
Duruşmalı toplantıda Hakem Demirlek'i dinleyecek olan Kurul, bunun yanında kararı bozup, yeniden Federasyona iade edebileceği belirtildi. Bu durumda Federasyon, aynı kararı alamayacağı için de Sivas'ı 3-0 hükmen galip ilan edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum