1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Taraftarlar Volkan Konak'la coştu
Taraftarlar Volkan Konak'la coştu

Taraftarlar Volkan Konak'la coştu

Karadeniz müziğinin güçlü sesi ünlü sanatçı Volkan Konak, Trabzonspor Taraftarlar Birliği'nin düzenlediği konserde hayranlarıyla buluştu.

A+A-

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bazı futbolcular ve sanatçının çok sayıda hayranı izledi. Trabzonspor'un tarihini anlatan slayt gösterisi ile başlayan ve 3 buçuk saat süren konserde, Volkan Konak da Karadeniz türküleriyle dinleyicileri coşturdu.

Konak'ı konserde annesi Saynur Konak da yalnız bırakmadı.
Öte yandan konseri düzenleyen Trabzonspor Taraftarlar Birliği'nin Başkanı Adem Söğüt, amaçlarının Trabzonsporluluk sevgisini yaymak olduğunu söyledi. Söğüt, kentin en büyük değeri olan Trabzonspor için ellerinden geleni yaptıklarını ve desteklerini esirgemediklerini belirterek, bu desteğin her şartta devam edeceğini ve Trabzonspor'un yine eski günlerdeki gibi ligde tarih yazmaya devam edeceğini dile getirdi. Adem Söğüt, sanatçı Konak'a Trabzonspor forması ile çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız