1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Taş ocağında göçük: 1 ölü 1 yaralı
Taş ocağında göçük: 1 ölü 1 yaralı

Taş ocağında göçük: 1 ölü 1 yaralı

Taş ocağında göçük sırasında iş makinesi devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

A+A-

Arhavi ilçesinde taş ocağında meydana gelen göçükte iş makinesinin devrilmesi sonucu operatör hayatını kaybetti.

gocuk2.jpg

Edinilen bilgiye göre, öğlen saatlerinde Arhavi ilçesi Ortancalar yolu üzerinde bir taş ocağında göçük meydana geldi.

Olay sırasında bölgede çalışma yapan iş makinesinin devrilmesi sonucunda operatör hayatını kaybetti. 1 kişinin de yaralandığı kazada, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

gocuk1-001.jpg

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, “Kötü bir olay, söylenecek fazla bir şey yok. İlçemizde çalışma sürdüren bir taş ocağında meydana kaza sonunca 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı" dedi.

gocuk3.jpg

Taşocağında ölen operatörün cenazesi otopsi için hastaneye kaldırıldı
Arhavi’de taşocağında iş makinesinin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden operatörün cenazesi, sıkıştığı yerden çıkartılarak Arhavi Devlet Hastane morguna kaldırıldı.

gocuk4.jpg

Artvin’in Arhavi ilçesi Ortancalar köyü, Çifte köprü mevkide bir taş ocağında göçük meydana geldi.

Göçük sırasında çalışma yapan iş makinesi devrilmesi sonucunda operatör Hakan Altekin (44) hayatını kaybetti.

gocuk5.jpg

Operatörünün bulunduğu yerden çıkartılmak için Rize AFAD, Rize AKUT ve Jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı. Altekin'in acılı ailesi ve arkadaşları çalışmaları yakından takip etti. Ters dönen iş makinasının altında kalan Hakan Altekin 6 saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkartılarak otopsi için Arhavi Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Hayatını kaybeden iş makinesi operatörü Hakan Altekin (44), Rize Ardeşen Işıklı Ortalan köyü nüfusuna kayıtlı, 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum