1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Taşıyıcılarda olağanüstü kongre
Taşıyıcılarda olağanüstü kongre

Taşıyıcılarda olağanüstü kongre

Pazar 4 Nolu Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağanüstü genel Kurulu 2 listeyle yapıldı

A+A-

ABDULLAH UZUN
Pazar 4 Nolu Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bürosunda yapılan seçimlere 204 üye iştirak etti.

Turan Karahan ve Onur Savaş'ın iki listesi ile girilen kongrede yapılan seçimler sonucu 131 oyun 118'ini alan Turan Karahan yeni başkan oldu.

1986 yılında kuruln Pazar 4 Nolu Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde başkanlığa seçilen Turan Karahan'ın yönetimi de Hasan Taşkın, Mehmet Savaş, Ali Köse ve Özkan Azaklı'dan oluştu. 

 Kooperatif Başkanlığına seçilen Turan Karahan yaptığı açıklamada, “Kooperatifimize bağlı 204 üye bulunmaktadır. Üyelerimize bağlı 400 araç kayıtlıdır. Bunların 150'si Şehirlerarası taşımacılık yapmaktadır. 200 araç yaş çay nakliyesinde çalışıyor. Sözleşmeli araçlarla bu sayı 400'dür. Edirne'den Kars'a nakliye işini yapıyoruz. Kooperatifimizin borcu yoktur. Büromuz kendimize aittir. 400 milyar lira nakit paramız mevcuttur. Bizim kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütleriyle bugüne kadar hiçbir problemimiz olmadı. Kooperatifimize partizanlık sokmadık. Bize üye olan tüm şoför arkadaşlarımızın hizmetine devam ediyoruz. Bizi tekrar seçen üyelerimize layık olmaya çalışacağız. Tüm meslektaşlarıma bizi yeniden seçtikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum