1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. TAZİYELERİ BABALARI YAN YANA KABUL ETTİ!
TAZİYELERİ BABALARI YAN YANA KABUL ETTİ!

TAZİYELERİ BABALARI YAN YANA KABUL ETTİ!

Rize’de birbirlerini silahla vurarak öldüren 2 kişinin cenaze namazları yan yana kılındı. Camide, ölen 2 kişinin taziyelerini iki baba yan yana kabul etti.

A+A-

Rize’nin merkeze bağlı Çaykent beldesinde akraba olan Hasan Alaca (44) ve Hızır Bünyamin Alaç (35) arasında dün iftar sonrası bilinmeyen bir sebeple tartışma çıkmıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki taraf birbirlerine ateş ederek tabancayla birbirlerinin ölümüne neden olmuştu.

cen2.20130730193035.jpg

Çaykent Müderrisler Camisi’nde kılınan namaza Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı, iki tarafın yakın çevresi ve yöre halkı katıldı.

Namaz öncesi yan yana konulan iki tabut başında duran yakınları taziyeleri kabul ettiler.

cen1.20130730193056.jpg

Cenazede ayakta durmakta zorlanan iki baba yan yana oturarak başsağlığına gelenlerle görüştüler. Kılınan namazın ardından cenazeler aile kabristanlığına defnedildi.

cen3.20130730193113.jpg

Öte yandan alınan bilgiye göre dün yaşanan olayın ardından Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın iki aile ile de görüşerek cenazelerin yan yana kılınması ve her hangi bir husumet olmaması için aracı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum