1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. TBMM'de Rize'yi temsil edecek
TBMM'de Rize'yi temsil edecek

TBMM'de Rize'yi temsil edecek

Rize’de yapılan Öğrenci Meclisi Seçimleri’nde aldığı 14 oy ile 1. olan Ayşegül Yazıcı 23 Nisan’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Rize’yi temsil edecek.

A+A-

Demokrasi ve Okul Meclisleri yönergesine göre Rize'de yapılan seçimlerde İl Öğrenci Meclis Başkanlığına seçilen Ardeşen Alparslan İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşegül Yazıcı, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yazıcı, seçimlerde destek veren delege arkadaşlarıyla birlikte Ardeşen Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Metin Ermiş'i ziyaret etti.

Ermiş, İl Öğrenci Meclis Başkanlığına 4 dönemdir ilçeden temsilci gönderdiklerini belirterek, ''Rize'de yapılan il öğrenci meclisi seçimlerinde 7 aday yarışmıştı. Seçimde 34 üyeden 14 oy alan ve seçimi kazanan öğrencimiz, böylece 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında TBMM'de yapılacak 7. dönem öğrenci meclisi toplantısında Rize'yi temsil edecek. Öğrencimizin bu başarısı bizleri çok memnun etti'' dedi.
25736
Ayşegül Yazıcı ise TBMM'ye Ardeşen'den 4 dönemdir öğrenci meclis üyesi gönderildiğini ifade ederek, ''Bu benim için bir avantaj oldu. İlimizde öğrenci ve eğitimi ilgilendiren her konuda gerekli çalışmaları yaparak rapor halinde TBMM'ye sunacağım. Bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirip, gerektiği şekilde ilimizi temsil edeceğime kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu.

Yazıcı, daha sonra yanlarınde getirdikleri laz böreğini Ermiş ve arkadaşlarına ikram etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum