1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Tek kulaklı tavşan gördünüz mü?
Tek kulaklı tavşan gördünüz mü?

Tek kulaklı tavşan gördünüz mü?

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, tek kulaklı tavşan yavrusu görenleri şaşkına çeviriyor.

A+A-

Çorlu'da pet shop işleten Gültekin Aslan, 10 yıldan bu yana bu işi yaptığını ancak ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Ev tavşanlarını kendilerinin yetiştirdiğini ve bu yavrunun anne ve babasının da kendisinde olduğunu anlatan Aslan, "Yavrular arasında tek kulaklı olan bu tavşan ilgimi çekti. Sadece benim değil dükkana gelen herkesin ilgisini çekiyor. Ankara cinsi olan bu tavşanın özelliği beyaz renkli ve kırmızı gözlü olması. Şimdi özelliğine tek kulaklı oluşu da eklenince daha fazla dikkat çekiyor" dedi.


Tek kulaklı tavşanın yaklaşık 20 günlük olduğunu ve birkaç gündür de mağazasında satışa sunulan diğer tavşanlarla beraber durduğunu belirten Aslan, "300-400 gram ağırlığa kadar ulaşabilen bu ev tavşanlarının tanesini 10 YTL'den satışa sunuyoruz.

Birkaç gündür dükkanda duyanlar sırf bu tek kulaklı tavşanı görmek için geliyorlar. Şu ana kadar da satmamız için 200YTL teklif eden oldu. Ancak o çok kısa sürede maskot halini aldı. Bu yüzden satmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Tek kulaklı tavşanı gören kimi çocuklar tavşana uzaktan bakmayı tercih ederken, bazı çocuklar da tavşanı eline alıp olmayan ikinci kulağını aradı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız