1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Teknik Direktör Şevki Tonyalı'dan imalı paylaşım
Teknik Direktör Şevki Tonyalı'dan imalı paylaşım

Teknik Direktör Şevki Tonyalı'dan imalı paylaşım

Son olarak BAL ekibi Çayelispor’u grubunda şampiyon yaparak 3. Lige yükselten Teknik Direktör Şevki Tonyalı yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta mücadele eden Çayelispor’u 3. Haftanın ardından 3 puanla alarak ligin sonunda 61 puanla Şampiyon yapan başarılı Teknik Direktör Şevki Tonyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Tonyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Etrafınızı yalan dolan ile kandırabilirsiniz, lakin, avucunuzu kalbinize koyun ve dinleyin, o kalp yalan konuşamaz, konuşmaz, o vicdanın sahibi Allah’ı nasıl kandıracaksınız? Allah (CC) her daim iyi insanlarla karşılaştırsın.” şeklinde ifadeler kullanırken, Çayelispor’dan ayrılık sonrası ortaya atılan iddialara atıfta bulunduğu yorumu yapıldı.

Tonyalı 3. kez şampiyonluk yaşarken, Çayelispor’da 30 yıllık 3. Lig hasreti sona ermişti
Sezona Teknik Direktör Mikail Üzümcü ile başlayan ve ilk 3 haftada 3 puan toplayarak Üzümcü ile yollarını ayıran Smart Holding Çayelispor, geçmiş dönemlerde 3. Ligde mücadele eden Pazarspor’a iki kez şampiyonluk yaşatarak 2. Lig’e taşıyan başarılı teknik direktör Şevki Tonyalı ile anlaşmıştı.

Tonyalı ile 58 puan toplayan ve sezonu 61 puanla grup şampiyonu olarak tamamlayan Çayelispor, Tonyalı ile yollarını ayırdı. Tonyalı ile maddi nedenlerden dolayı anlaşma sağlanamadığının iddia edildiği Çayelispor’da 3. Lig'e, Pazarspor'da görev yaparken bu sezon anlşama yapılmayan Rizeli Teknik Direktör Taşkın Güngör ile imza atıldı.

30 yıl önce bir Rize takımı sevinç yaşarken bir Rize takımı üzüntü yaşamıştı
En son 8 yıl boyunca mücadele ettiği 3. Lig'den 1993-1994 sezonunda küme düşen Çayelispor, 30 yıllık hasretini BAL 10. Grubu Şampiyon olarak tamamlayarak sona erdirmişti. 1993-94 Sezonunda Artvin Köy Hizmetlerispor'a deplasmanda 3-0 mağlup olarak küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Çayelispor, bir hafta sonra 15 Mayıs 1994 günü Rize Atatürk Stadında yine 3. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelmişti. Bu maçı Yeşil-Mavili ekip 3-0 kazanarak adını 2. Lig'e yazdırmanın sevincini yaşarken Çayelispor ise küme düşme üzüntüsü yaşamıştı. (Turgay AYHAN)

sss-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum