1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. TFF, Rizespor'un düşmanı mı?
TFF, Rizespor'un düşmanı mı?

TFF, Rizespor'un düşmanı mı?

Çaykur Rizespor ile Futbol Federasyonu arasındaki ipler K.Erciyesspor maç saati nedeniyle iyice gerildi.

A+A-

Futbol federasyonu geçen hafta Rizespor'un Adanaspor ile oynadığı maçın saatini rakibin isteği üzerine bir saat öne almasına rağmen Rizespor'un Cuma günü K.Erciyes ile oynayacağı maçın başlama saatini önce değiştirdi sonra bu kararından vazgeçti ve bunu da sözlü olarak bildirmesi büyük tepkiye neden oldu.

Federasyon K.Erciyes-Rizespor maçını Cuma günü saat 18.00'da oynanacağını bildirmesinden sonra yeşil-mavililer, Kayseri'de bir gün daha kalmamak için buna itiraz edip maç saatinin 16.00'ya alınmasını istemişti.

Federasyon Bardağı Taşırdı
Türk futbol Federasyonu Profesyonel maç organizasyon müdürlüğü Rizespor'un bu talebini olumlu karşılayıp 17 Nisan 2009 Cuma günü Kadir Has stadında saat 18.00'da oynayacağı bildirilen K.Erciyes-Rizespor A.Ş. maçı başlama saatini 16.00 olarak değiştirip bunu da yazılı olarak resmi bir şekilde bildirmesine rağmen, Kayseri lobisinin baskısı üzerine bu kararından vazgeçti.

Adanaspor'un maç saatini değiştirme talebini Rizespor'a sormadan kabul eden federasyon aynı hassasiyeti yeşil-mavili kulüp lehine göstermedi. Federasyonun Rizespor'a karşı eyyamcılık yapması bardağı taşırırken camianın da büyük tepkisine yol açtı.

Şaşkınlık Uyandırdı
Maçın yapılacağı saatin 16.00'ya alınması halinde Rize'ye maç günü dönebileceklerini aksi takdirde uçak saatlerinin uymaması nedeniyle dönüşlerinin uzayacağını kaydeden Menajer İsmail Coşkun, ''Federasyon maç saati ile ilgili geçerli mazeretlerimizi haklı görerek maçın saatini aynı gün 16.00 olarak değiştirdi. Ancak daha sonra maç saatinin önceki saate alındığına dair ikinci bir yazı kulübümüze gönderildi. Haklı gerekçelerle yapmış olduğumuz başvurunun önce kabul edilip, daha sonra kabul edilmemesi bizde şaşkınlık uyandırdı. Amatör maç veya halı saha futbol turnuvası oynamıyoruz. Futbol Federasyonu'nu verdiği kararların arkasında durmaya ve uygulamaya davet ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum