1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. TFF başkanı, Servet Yardımcı mı olacak?
TFF başkanı, Servet Yardımcı mı olacak?

TFF başkanı, Servet Yardımcı mı olacak?

TFF'nin 27 Şubat günü yapılacak başkanlık seçiminde Rizeli Servet Yardımcı'nın yeni TFF başkanı olacağı iddia edildi.

A+A-

Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Zümrüt Rize Gazetesi İmtiyaz sahibi Faik Bakoğlu, Futbol Federasyonu Başkanlığı için iddialı açıklamalarda bulundu.

Aynı zamanda eski milli futbol hakemi de olan Faik Bakoğlu, 27 Şubat 2012 Pazartesi günü Ankara’da yapılacak olan Futbol Federasyonu başkanlığı seçiminde federasyonun şu anki en aktif yönetim kurulu üyesi olan Servet Yardımcı’nın başkan seçilmesinin çok sürpriz olmayacağını söyledi.

Bakoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönlü ve aklındaki ismin, hemşehrisi Servet Yardımcı olduğunu iddia etti.

Başkanlık için bugüne kadar ortaya atılan tüm isimlerin adeta birer yem olduğunu ve tutmadığını da öne süren Rize Gazeteciler Cemiyet Başkanı Faik Bakoğlu, “Sayın Servet Yardımcı Futbol federasyonuna ilk kez rahmetli Hasan Doğan döneminde seçildi. Mahmut Özgener’in döneminde de başkan vekili oldu ve Mehmet Ali Aydınlar’ın döneminde yine yönetim kurulu üyesi seçildi. Halen bu görevini yürütüyor. Bugüne kadar yaptığı çalışmalar da ortada. İsmi hep olumlu olarak kamuoyunda yer aldı. Beşiktaş kulübünün dışındaki tüm kulüplerin Sayın Yardımcı’yı açık olarak destekleyeceklerine adım gibi eminim. Yardımcı aynı zamanda da Fenerbahçe kongre üyesidir. Büyük bir sürpriz olmadıkça futbol federasyonunun yeni başkanı Servet Yardımcı olacaktır.” dedi.

AK Parti İstanbul eski Milletvekillerinden ve şu anki Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı’nın kardeşi de olan armatör Servet Yardımcı, başta memleketi Rize’de olmak üzere yurt genelinde yaptığı yardımlarla da tanınıyor.

Rize Üniversitesine bağlı olan Rize Tıp Fakültesi ve bir çok okul Servet Yardımcı’nın ismini taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız