1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Tırın hatalı sollaması faciaya davetiye çıkardı
Tırın hatalı sollaması faciaya davetiye çıkardı

Tırın hatalı sollaması faciaya davetiye çıkardı

Artvin-Hopa karayolunda hatalı sollama yapan bir tır, kazaya ramak kala durabildi. Karşı yönden gelen otomobil, tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar saniye saniye araç kamerasına yansıdı.

A+A-

Adem Güngör
ARTVİN (İHA) - 
Edinilen bilgiye göre olay, Borçka ile Hopa arasında bulunan jandarma kontrol noktasına yakın bir virajda meydana geldi. Hopa istikametinden Artvin yönüne giden bir tır, sollama yaptığı esnada karşı yönden gelen Artvin Çoruh Üniversitesi Öğretim görevlisi Aşkın Göktürk’ün kullandığı otomobille burun buruna geldi.

tir-001.jpg

Araç içi kamerasına yansıyan görüntülerde, iki sürücünün de ani fren yaparak muhtemel bir facianın önüne geçtiği görülüyor. Olayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü Aşkın Göktürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün muhtemel ciddi bir kazadan Allah’a şükür en küçük bir zarar görmeden kurtuldum. Yer: Artvin-Hopa yolu, jandarma kontrol noktası. Artvin yollarında tır kaynaklı tehlikeler son zamanlarda artmaya başladı maalesef" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum