1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Tırnakda manikür ve ojeye son
Tırnakda manikür ve ojeye son

Tırnakda manikür ve ojeye son

kuru, solgun ve maniküre müsait olmayan tırnaklarda, maniküre ve ojeye son veren Artvinli estetisyenden açıklamalar;

A+A-

Artvin'de güzellik salonu sahibi ve güzellik uzmanı estetiysen Özlem Sarayoğlu, kuru, solgun ve maniküre müsait olmayan tırnaklarda, maniküre ve ojeye son verdiklerini söyledi.
Sarayoğlu, güzellik salonunda yaptıkları dört aşamalı tırnak bakımı ile tırnaklara protez tırnak görünümü sağladıklarını ve kullandıkları özel bir yağla manikür işlemini daha da kolaylaştırdıklarını ifade etti. Güzellik uzmanı estetiysen Sarayoğlu, şunları kaydetti:" Tırnak bakım sisteminin en önemli parçalarından biri de kütikül yağdır. Parlatma işlemi bittikten sonra uygulanır. Bu işlem en az haftada bir kez yapılmalıdır. Kütikül yağı; jojoba, papağan yemi çiçeği, üzüm çekirdeği, avakado, kayısı özütü, tatlı badem yağları ve ölü deniz mineralleri gibi zengin bileşenlerden oluşur. Bu zengin bileşenler tırnak yatağını ve kütikülleri besleyerek, tırnak etlerini, ve tırnağın düzgün, sağlıklı büyümesini sağlar. Tırnak etinizi nemlendirerek yumuşatır. Düzenli kullanımda tırnak eti problemlerini ortadan kaldırır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız