1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Tonlarca kaya parçası yola düştü!
Tonlarca kaya parçası yola düştü!

Tonlarca kaya parçası yola düştü!

Trabzon'da, apartmanların arasında kalan bir yamaçtan kopan tonlarca kaya kütleleri yola düştü...

A+A-

ERSEN KÜÇÜK
Olay, bugün akşam saatlerinde İnönü Mahallesi Tanjant Yolu Yavuz Selim Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, son birkaç gündür yağan yağmurun da etkisiyle gevşeyen kaya ve toprak kütleleri büyük bir gürültüyle yamaçtan koparak yola doğru yuvarlandı.

Apartmanların arasındaki boşluğa ve yola düşen kaya parçaları, park halindeki bir araca zarar verdi. Olay sırasında civarda kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi.

Mahalle sakinleri, büyük bir gürültü duyduklarını ve bina yıkıldığını düşündüklerini belirterek, çok korktuklarını söylediler.

Aynı yerde daha önce de benzer bir olay yaşandığını ifade eden vatandaşlar, yetkililerin tedbir alması için müracaatta bulunmalarına rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını öne sürdüler.

Trabzon Valisi Nuri Okutan ile Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum