1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Tonyalı ilk yarıyı değerlendirdi
Tonyalı ilk yarıyı değerlendirdi

Tonyalı ilk yarıyı değerlendirdi

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, sona eren ilk yarıyı değerlendirerek, "Kalan 9 haftada toplayacağımız puanlarla Play Off'a yükseleceğiz" dedi.

A+A-

Hedefe yaklaşıldı
Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, ligin ilk yarısında oynadıkları 9 maçın 4’ünü kazanıp 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Hedefimiz içerde hiç puan vermeden deplasman maçlarından da en az 4 puan almaktı. Biz içerde lider Karabükspor ile berabere kaldık, bunun dışındaki tüm maçlarımızı kazandık. Dışarıdaki 4 maçta 2 puan topladık. Toplam 15 puan toplayarak ilk yarıyı tamamladık. İlk yarı itibariyle sezon başında koyduğumuz hedefe tam olarak ulaşamasak da uzaklaşmadık. Biraz daha dikkatli olsaydık hedef anlamında ligi lider tamamlayabilirdik. Bunun da önemli olduğu kanaatindeyiz.” Şeklinde konuştu.
2. yarıda büyük hedef
Teknik Direktör Tonyalı 2. yarıda içerde 4 deplasmanda da 5 müsabaka oynayacaklarını belirterek, “Evimizde oynayacağımız maçları kayıpsız tamamlayıp dışarıdaki maçlardan da 6 puan toplayarak lig sonunda ilk ikiye gireceğimize inanıyoruz. Bu anlamda kendimize güveniyoruz. Her maçımıza final havasıyla çıkıp 9 hafta sonunda taraftarımızla bu büyük mutluluğu yaşamak istiyoruz.” Diye konuştu
 Acemilik devri bitti
Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, ilk yarıda yeni bir ekip olmanın dezavantajlarından kaynaklanan kayıpları olduğunu da vurgulayarak, “İlkyarıda zaman zaman genç bir ekip olmanın dezavantajları neticesinde yaptığımız hataların farkındayız. Dersimizi de fazlası ile aldık. Küçük hatalardan büyük dersler çıkardık. Önemli olan da bu. Artık acemi birliği dönemi bitmiştir. Genç yeteneklerle deneyimli arkadaşların birlik ve bütünlüğü ile usta birliğine terfi ettiğimiz kanısındayım. Bu arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. 2. yarı sonunda mutlu sona ulaşan taraf biz olacağız. Bundan zerre kadar kuşkum ve endişem yok. Hiç kimsenin de bu konuda endişe etmesini istemiyoruz. Bana bu güveni veren hırsımız, çalışkanlığımız, kazanma arzumuzdur.” Dedi.

Geçen sezon (2006-2007) ilk yarı sonu puan cetveli:


Bu sezon ilk yarı sonu puan cetveli:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum