1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Tonyalı Pazarspor ile anlaşamadı
Tonyalı Pazarspor ile anlaşamadı

Tonyalı Pazarspor ile anlaşamadı

Pazarspor'u 3. Lig'den 2. Lig'e yükselterek ikinci şampiyonluğu yaşatan Teknik Direktör Şevki Tonyalı, Pazarspor yönetimi ile yaptığı 4 görüşme sonrası anlaşmaya varamadı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Şevki Tonyalı yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sezon sonuna kadar anlaştığımız Pazarspor ile uzun uzun görüşmelerden sonra yeni sezon için karşılıklı anlayış içerisinde ayrılma kararı aldık. Görev aldığımız kısa bir süreç içerisinde bize güvenip bu işi başaracağımıza inanarak görev veren Pazarspor yönetimine, anlaştığımız günden beri bize olan güvenlerini her daim dile getiren büyük Pazarspor taraftarlarına, aslan parçası sporcularımıza, hemen her gün haber yapmak için bizi takip eden basın mensuplarımıza, telefon ile mesajla bize ulaşıp soran, iyi dilekleri ve dualarıyla bize destek veren yakın dostlarımıza, kısaca kalbi Pazarspor için atan bütün camiamıza yürekten teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki çok anlamlı bir şampiyonluk yaşadığımız ve 2. Lig’e çıktığımız takımımızla yine göreve devam edelim. Ancak gelinen noktada bu mümkün olmadı. Bugüne kadar Pazarspor kulübümle hiçbir zaman profesyonelce oturup anlaşma yapmadım. Gel denildiğinde hiçbir şart sunmadan görevi kabul ettim. Git denildiğinde de aynı şekilde gittim. Üst üste iki şampiyonluk yaşadığım, yaşattığım kulübümle, büyük hedeflere doğru yol alma zamanının geldiğini düşünerek profesyonelce yol almak istedik. 2. Lig’de kalıcı olacak, hedefe, zirveye oynayan, bu anlamlı şampiyonluğu taçlandıracak bir hamle yapmak istedik. Ama maalesef kulübümüzün içinde bulunduğu durumun buna hiç elverişli olmadığını, taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini görüp herkesin Pazarspor etrafında kenetlenip elini taşın altına sokması gerektiği, 28 yıldır profesyonel liglerde aralıksız mücadele eden bu takıma sahip çıkması gerekirdi. Büyük hedefler ancak bu yolla ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Kulübüm Pazarspor’un bana sunduğu imkânlar neticesinde zirveyi yakaladım ve bunu Pazar ve Pazarlı’yı temsilen dışarılara taşımak istiyorum. Bu anlayış içerisinde beni anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum. Bu can bu bedende olduğu sürece Pazarspor’un içinde de dışında da olsam Pazarspor’un bir parçası olarak, her daim emrinde olacağımı bilmenizi isterim. Bize güvenen, inananlara karşı onlara mahcup etmeyen bu şampiyonlukları bize vesile kılan Allah’a binlerce şükürler olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
32 Yorum