1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Tonyalı, Pazarspor'un son durumunu değerlendirdi
Tonyalı, Pazarspor'un son durumunu değerlendirdi

Tonyalı, Pazarspor'un son durumunu değerlendirdi

Pazarspor Teknik Direktörü şevki Tonyalı, TFF'nin liglerle ilgili aldığı karar sonrası pazar53'e son gelinen noktayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
TFF’nin ligleri durdurmasından sonra tescilin ne şekilde açıklanacağı bekleniyor. 

basliksiz-3-003-001.jpg

En son 28. haftada oynanan ve pandemi dolayısıyla beklemeye alınan Lig’de Somaspor’un ardından genel averajla 3. sırada yer alan Pazarspor, Soma deplasmanındaki 3-2’lik galibiyeti nedeniyle, ikili averajda 2. sıraya yükseliyor.  

İlk yarı ligin 12. haftasında Soma deplasmanında Pazarspor 3-2’lik galibiyet elde etmişti.

Liglerin durduğu 28. hafta maçlarının sonunda Pazarspor, ikinci sıradaki +10 averaj ve 45 puana sahip Soma’nın peşinde, +7 averaj ve 45 puanla 3. sırada yer alıyordu.

Ligler devam ederken sıralama ikili averaja bakılarak değerlendirildiği için 3. sırada olan Pazarspor, rakibini 3-2 mağlup ettiği için, 2. sırada tescillenecek.

Bu da lig lideri ve play-off şampiyonu ile 2 takımı üst lige gönderecek grupta Pazarspor’un 2. Lig’e yükselmesi anlamına geliyor.

sevki2.jpg
 
Statünün açık ve net olduğunu ifade eden Pazarspor Teknik Direktörü şevki Tonyalı, üst üste alınan farklı kararlar nedeniyle gündemin anlık olarak değişebildiğini söyledi.

Son alınan kararların Pazarspor’un 2. Lig’e yükselmesi anlamına geldiğini ifade eden Tonyalı, “Şu anda alınan son karar tescil olarak bakıldığında bizi 2. Lig’e yükseltmiş oluyor. Değişik itirazlar ve yollar arayanlar var. Ancak geldiğimiz noktada şampiyon Pazarspor’dur. İnşallah 2. Lig’e yükseldik.” dedi.

pazars1-023.jpg

galeri.gif

Konunun detayları hakkında da bilgi veren Tonyalı, statünün Pazarspor lehinde olduğunu, ancak herkesin kendi lehine ucu açık yer aradığını ifade ederek, şunları söyledi: 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum