1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Tonyalı'dan galibiyet açıklaması
Tonyalı'dan galibiyet açıklaması

Tonyalı'dan galibiyet açıklaması

Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “Hep birlikte el ele profesyonel lige çıkacağız” dedi.

A+A-

Ali Maşalacı
RİZE (İHA) - 
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 22. hafta maçında Çayelispor sahasında Arsin İdman Yurdu’nu sahasında 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından İHA muhabirine açıklamalarda bulunan teknik direktör Şevki Tonyalı, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Önümüzde 9 puan daha var. Rakibimizle aramızda ise 5 puan fark var. Dereye görmeden paçaları sıvamak istemiyoruz. Yolumuza bakmak istiyoruz. Şu anda çok önemli bir avantaj sağladık. Erken gol bulmakta sıkıntımız vardı. İkinci yarı da kazanma arzusunu daha da ortaya koyarak güzel bir galibiyet aldık. Bir ayda 3 maç oynayacağız. Yılların verdiği bir özlem var. Çok az kaldı. O gün son düdüğe kadar sabır edip hep birlikte sevineceğiz. Hep birlikte el ele profesyonel lige çıkacağız. Ortada bir gerçek varsa Çayelispor şampiyonluğa en yakın adaydır” ifadelerini kullandı.

Tonyalı daha önce de Pazarspor'u iki kez şampiyonluğa taşıyarak 3. Lig'den 2. Lig'e yükseltme başarılarını elde etmişti.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

Çayelispor Başkanı Engin Sofu da yaptığı açıklamada, “30 yılın üzerine şampiyonluğa bu kadar yaklaştık” dedi.
Kulüp başkanı Engin Sofu, “Mutluyuz, çok sevinçliyiz. 30 yılın üzerine şampiyonluğa bu kadar yaklaştık. Bunun tarif edilmez bir mutluluğu var. Bugünde güzel bir galibiyet aldık. Çayeli şenlendi. Her tarafta bir bayram sevinci var. İnşallah Görele maçını da kazanıp matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyeceğiz. 30 yılın üzerine de bize nasip olacak inşallah. Gerçekten kolay olmadı. 3 yılda çok emek verdik. Biz buraya geçilmeden önce 3. yılda şampiyon olacağız demiştik. Allah’ta bize şampiyonluğu nasip etmek üzere. Çok mutuyuz. Bütün çektiğimiz çileyi unutacağız. Çayeli halkına da hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız