1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Topaloğlu Vakfı'ndan destek sözü
Topaloğlu Vakfı'ndan destek sözü

Topaloğlu Vakfı'ndan destek sözü

Rize Valisi Kasım Esen'in Üniversite kampüsü için yer temini konusunda sıkıntı yaşandığı açıklamasına Topaloğlu Vakfı'ndan bağış desteği geldi.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Daha önce fen lisesi yapımı için 20 dönüm arazı bağışlayana Topaloğlu Vakfı, Rize üniversitesi için aranan kampus arazisini de vermeye hazır olduğunu açıkladı.
Rize Topaloğlu Vakfı başkanı Ali Topal ve yönetim kurulu üyeleri vakıf bürosunda yaptıkları basın açıklamasında Rize Valisi Kasım Esen’in Rize Üniversitesi için aranan kampus arazisinin bedelini ödemeye hazır olduklarını söyleyerek

 “Sayın Valimiz kampus veya her hangi bir fakülte için arazı aramakta. Bizler de Salarhalılar olarak bölgemizde belirlenecek her hangi bir yerin kamulaştırılması halinde bedelini bölge insanı olarak ödemeye hazırız. Daha önce de fen lisesinde olduğu gibi kampus arazisinin bedelini de ödemeye hazırız. Bölge insanımızla “Benden de üniversiteye bir metre” kampanyası adı altında çalışma başlatıyoruz. Bölge halkımız bu konuda çok duyarlı. Bölgemizde yapılacak olan her hangi bir fakülte veya kampus için yer bedeli ödemeye hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum