1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon, Gerede kampını bitiriyor
Trabzon, Gerede kampını bitiriyor

Trabzon, Gerede kampını bitiriyor

Yarın yapacağı antrenmanla Bolu kampını tamamlayacak olan Trabzonspor, iki günlük iznin ardından Pazartesi günü Trabzon'da toplanacak.

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Dorukkaya Green Park Otel'de hazırlıklarını sürdüren Bordo-mavili takımda Tayfun Cora dışında sakat oyuncu bulunmazken, midesindeki rahatsızlığı nedeniyle son iki gündür antrenmanlara çıkmayan Egemen Korkmaz da takımla birlikte sabahki çalışmaya katıldı.

Antrenmanı Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin de izledi.
Teknik Direktör Ersun Yanal, antrenmanda oyuncularına ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması yaptırdı.
Kampın bitine bir gün kala oyuncuların yoğun idman programı nedeniyle yorgun oldukları gözlendi.

Yarın yapacağı antrenmanla Bolu kampını tamamlayacak olan Trabzonspor, iki günlük iznin ardından Pazartesi günü saat 20.00'de Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal, Barış Memiş'i Kamerunlu defans oyuncusu Rigoberto Song'un yakın markajına verdi. Barış Memiş'in kendini daha çok geliştirmesi ve tecrubesizliğinin vermiş olduğu bir takım hareketlerinden dolayı, oyuncuyu Song'un gözlemine bırakan Yanal, Kamerunlu oyuncudan Barış Memiş'e dikkat etmesini istedi.

Ersun Yanal'ın bu isteğine olumlu yanıt veren Kamerunlu oyuncu, genç Barış'ı yanına aldı. Antrenmanlarda bile genç oyuncuyu yanından ayırmayan Song, zaman zaman da Barış ile şakalar yaparak onunla sohbet ediyor.

Öte yandan Trabzonspor yönetimi, sürpriz bir transfere daha imza attı. Hollanda 2. Lig takımlarından MW Maastricht'de forma giyen 20 yaşındaki Belçikalı Chirstian Brüls'e imza attıran Bordo-mavili kulüp, bu oyuncuyu gelecek sezon kadrosuna katacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız