1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon, kralı FB'nin elinden alıyor
Trabzon, kralı FB'nin elinden alıyor

Trabzon, kralı FB'nin elinden alıyor

Ara transferdeki sessizlik nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal ile yol ayrımına gelen Trabzonspor, 2 Latin yıldızı birden renklerine bağlamak üzere...

A+A-

Adı Fenerbahçe ile de anılan Arjantinli golcü German Denis'in transferini bitiren Trabzonspor Başkanı, Kolombiyalı bir stoperi de kadrosuna katmak üzere..

Fenerbahçe için de adı geçen Arjantin Ligi'nin gol kralı German Denis için yapılan pazarlıklardan el sıkışarak ayrılan başkan Nuri Albayrak, Kolombiya Milli Takımı'nın stoperi Josimar Mosquera'da da sona iyice yaklaştı.

MOSQUERA DA GELİYOR

German Denis için mutabakata varılmasını sağlayan Fransız menajer Jacky Mounyal'ın teklifi ile gündeme alınan Mosquera'nın da Denis gibi salı günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Trabzon'da uzun süren sessizliğin bir anda yerini transfer atağına bırakması ise "Başkan yeniden yönetime aday olacak. Bunlar seçim yatırımı" yorumlarına neden oldu (Sabah)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız