1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon Avrupa'ya veda etti
Trabzon Avrupa'ya veda etti

Trabzon Avrupa'ya veda etti

Tur için üç farka ihtiyacı olan Trabzonspor, deplasmanda Fransız ekibini 1-0 mağlup ederek Avrupa'ya veda etti.

A+A-

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Trabzonspor, deplasmanda Fransa'nın Toulouse FC takımını 1-0 mağlup etti. Bordo-mavililer, bu galibiyete rağmen ilk maçta sahasında aldığı 3-1 mağlubiyetle kupadan elendi.

Özellikle ikinci yarıda iyi bir futbol ortaya koyan Trabzonspor, Ceyhun ile öne geçerken Barış’ın bir şutunun direkten döndü, üç net gol pozisyonu da cömertçe harcandı.


23213

BASKILI FUTBOL
Trabzonspor’a yazık oldu…
Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında Fransa’da Toulouse’yi mağlup eden Trabzonspor, ilk maçta ki 3-1’lik yenilginin faturasını ödedi. Son dönemdeki kötü gidişatın ardından Fransa’ya tur umuduyla giden Trabzonspor, rakibi karşısında iyi bir mücadele ortaya koyarken ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamladı.

CEYHUN ATTI AMA...
Maçın ikini yarısında daha da etkili olan Trabzonspor, 55. dakikada Ceyhun’un golü ile umutlanırken, Barış ile yakaladığı ikinci gol fırsatından yararlanamadı. Gökhan’ın kafası da kaleciye takılırken, Bordo-Mavililer, sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmasına rağmen Avrupa Ligi’ne veda etmekten kurtulamadı.

HAKEMLER : Serge Gumienny ***, Mark Simons ***, Eric Thiry ***

TOULOUSE FC: Blondel xx, Ebondo xx, Cetto xx, Nounkeu xx, Congre xx, Devaux x (Dk. 75 Braaten xx), Capoue x, Sissoko xx, Pantxi xx, Mansare xx (Dk. 83 Mbengue x), Pentecote xx (Dk. 76 Gignac x)

Trabzonspor: Sylva ***, Tayfun ** (Dk. 73 Serkan *), Giray ***, Song ***, Cale *, Ceyhun ***, Selçuk ** (Dk. 86 Tjikuzu ?), Colman **, Barış ***, Alanzinho * (Dk. 54 Umut **), Gökhan *

GOLLER: Dk. 55 Ceyhun (Trabzonspor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum