1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon-BJK: Muhtemel 11'ler
Trabzon-BJK: Muhtemel 11'ler

Trabzon-BJK: Muhtemel 11'ler

Milli maçlar nedeniyle tatil yapan Süper Lig’in 9. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Trabzon, Beşiktaş'la 16.00'da seyircisiz oynayacak.

A+A-

Saat 16.00’da başlayacak seyircisiz maçın hakemi Bülent Yıldırım. Trabzon’da 4 maçtır kazanamayan Beşiktaş’ta sakat olan kaleci Hakan, Serdar Özkan ve İbrahim Akın yok. Trabzonspor ise ideal kadrosuyla sahada olacak.

Milli maçlar nedeniyle kısa süreli bir tatil yapan Süper Lig’in 9. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile Beşiktaş, gün ışığında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor’un cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak karşılama, saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Doğan’la 4’te 4 yaptı

İki takım 34 yıllık rekabette bugün 100. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 99 maçta Beşiktaş’ın 40, Trabzonspor’un 38 galibiyeti bulunuyor. Ligde oynanan 66 maçta ise Trabzonspor 27, Beşiktaş 25 kez galip geldi. Beşiktaş, Avni Aker Stadı’nda yaptığı son 4 lig maçını da kazanamazken bordo mavililer, Ziya Doğan yönetiminde Beşiktaş’la oynadığı 4 lig maçından da 3’er puan çıkarmayı başardı. Beşiktaş’ta sakat olan kaleci Hakan Arıkan, Serdar Özkan ve İbrahim Akın forma giyemeyecek. Trabzonspor’da ise eksik yok.

TRABZON

Tolga, Serkan,Erdinç, Tayfun, Celaleddin,Yattara, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun, Umut,

BEŞİKTAŞ

Rüştü,İ.Toraman, G.Zan, İ.Üzülmez, M.Yozgatlı, Cisse, Delgado, Tello, Burak, Nobre, Bobo,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız