1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon bu adamı konuşuyor!
Trabzon bu adamı konuşuyor!

Trabzon bu adamı konuşuyor!

4-1’lik maçta futbol literatürüne geçecek goller yiyen Yunanistan’ın 41 yaşındaki kalecisi Nikopolidis, hakkındaki esprilerle Trabzon'da gündem oldu

A+A-

24 Mart yas günü
A MİLLİ Takımımızın Yunanistan’a futbol dersi verdiği maça Antonios Nikopolidis damga vurdu. Euro-2008 elemelerinde C Grubunda 4’te 4 yapan millilerimiz önceki gece Yunanlılar’ı, “Osmanlı’ya karşı kurtuluş günümüz” dedikleri 24 Mart’ta, üstelik Atina’da 4 golle darmadağın etti.
Hemşeri jesti mi?
MAÇTAN sonra tüm Türkiye gibi Trabzon da büyük sevinç yaşadı.
90 dakika boyunca üzerine gelen topları bile tutamayan, kaleyi bulan her topu buyur edercesine büyük hatalar yapan kaleci Nikopolidis’in aslen Trabzon’dan göçen Rumlar’dan olduğu detayı ise gündeme oturdu.

Maçka’ya gelmişti

RAKİP takımın kaptanı Antonios Nikopolidis’in durumu Trabzon’da mizah konusu oldu. Nikopolidis için “Daha önce İstanbul’da 0-0 biten Türkiye-Yunanistan maçı sırasında yarım günlüğüne özel izin alıp dedesinin Maçka’daki mezarını ziyaret etti” iddiaları gündeme gelmişti.
Gençler ne dedi?
41 yaşındaki kaleci, 4-1’lik maçtan sonra Trabzonlu gençler arasında mizah konusu oldu: “Bu kaleci muhteşem oyunuyla Yunanistan’ı Avrupa Şampiyonu yapmıştı. Bizim maçta ise üzerine gelen toplarda bile kenara çekilip içeri buyur etti. Galiba Nikopolidis bize kıyak geçti. Ama bunu da 4 golle abarttı.” Şeklinde konuştular (Hakan DEĞİRMENCİ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız