1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon da yeni stat istiyor
Trabzon da yeni stat istiyor

Trabzon da yeni stat istiyor

Rize Stadı'nın açılışında Başbakan'la görüşen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, Trabzon'a yeni bir stat yapılması için söz aldığı öğrenildi.

A+A-

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun beklentileri karşılayamaması, yapılan tadilatların da statdı modernleştirmeye yetmemesi nedeniyle Trabzon'da yeni bir stat için bekleyiş arttı.

Rize Stadı'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bu konuyu görüştüğü öğrenilen Başkan Sadri Şener'in, stat için Erdoğan'dan söz aldığı öğrenildi.

Bu gelişme üzerine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın kurmaylarıyla birlikte yeni stat için araştırmaya başladığı ve ilk etapta iki yıl önce yapımı gündeme gelen Akyazı Projesi'nin detaylı bir şekilde inceleneceği belirtildi.

Akyazı'da denize dolgu yapılarak üzerine en az 40 bin seyirci kapasiteli bir stat yapılması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi bir açıklama yapmasını bekleyen Trabzonsporlu yöneticiler ise, "Mevcut stadımız Trabzonspor'u kaldırmıyor. Kayseri ve Rize'ye yapılan modern statlardan birinin de Trabzon'a yapılması gerekiyor. Çünkü bu şehir bunu hak ediyor" diye konuştu. Bordo - mavili yöneticiler, stat konusunda son günlerde olumlu gelişmeler yaşandığını da belirterek, "Önümüzdeki bir ay içerisinde bu konuda somut adımlar atılması bekliyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum